Selskapsgruppe bestående av fem separate selskaper innen håndverkstjenester som alle leverer produkter og tjenester knyttet til naturstein og fliser. Gruppen har en omsetning på over 140 MNOK og over 100 ansatte.

Ledende tverrfaglig rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområdene bygg og eiendom, anlegg, industri, infrastruktur, energi og miljø. Omsetning over 250 MNOK og over 200 ansatte.

Ett av de største revisjons- og rådgivningselskapene i Norge. Omsetning over 150 MNOK og over 100 ansatte.

Norsk datterselskap av internasjonalt konsern innen nettbaserte læringsplattformer som benyttes på norske skoler og høgskoler. Plattformen består av en rekke verktøy for samarbeid og læring på internett. Omsetning over 100 MNOK og over 80 ansatte.

Norsk datterselskap av børsnotert selskap innen teknisk entreprise. Designer, produserer og installerer et bredt spekter av produkter, systemer og tjenester til yrkesbygg og industri. Det norske selskapet har en omsetning på over 4 milliarder kroner og over 3.000 ansatte fordelt på omtrent 50 steder.

Norsk datterselskap av ledende internasjonalt konsern innen byggevarebransjen som utvikler, produserer, markedsfører og monterer byggevarer til boliger, bygg og anlegg. Selskapet er ledende på sine produktområder og tjenester. Omsetning over 1.000 MNOK og over 300 ansatte.

Arkitektkonsern med 7 selskaper som supplerer hverandre for å dekke et stort spekter av tjenester innen design, arkitektur, visualisering og arbeidsplassutvikling. Omsetning over 175 MNOK og over 130 ansatte.

Hvem er vi?

advice management per jorgensen

Per Jørgensen

Seniorrådgiver

per.jorgensen (at) adviceconsult.no

+47 905 83 958

 

  • Linked-in
  •