Codex Advokat

codex 122x74Codex Advokat er et spesialisert og produktorientert advokatfirma med sterkt fokus på kvalitet og service og har over 55 medarbeidere. Selskapets advokater har erfaring og kompetanse på rådgivning og gjennomføring av transaksjoner. Ved så å si alle transaksjoner vil det være fornuftig å få bistand fra forretningsadvokater. Det være seg om man er på kjøper eller selger siden, eller det gjelder en intern omorganisering.

Cost Partner

costpartnerCost Partner arbeider med besparelser på alle indirekte, administrative kostnader, gjerne betegnet som ikke-strategiske kostnader, omfatter de fleste driftsutgifter. Selskapet er ingen innkjøpspool eller medlemsorganisasjon og har ingen bindinger til noen leverandører. Den gjennomsnittlige besparelsen ligger på ca. 30%. Dette oppnås kostnads- og risikofritt for kunden da honorarmodellen er basert på no cure - no pay.

Cut-e

cute

Cut-e er verdensledende innen utvikling og levering av nettbaserte tester og spørreskjemaer til bruk ved rekruttering, seleksjon og utvikling av medarbeidere, ledere og ledergrupper. Cut-e kartlegger over 4 millioner mennesker hvert år, i over 70 land og på 40 språk. Cut-e tilbyr et bredt spekter av kvalitetssikrede og innovative tester og kartleggingsverktøy. Som første leverandør på markedet tilbyr Cut-e et bredt batteri av DNV sertifiserte personlighets- og evnetester.

Henrik Voss

henrikvossHenrik Voss råd gir kunder innenfor digital markedsføring. Byrået har levert kommunikasjonstjenester til selskaper over hele verden i mer enn 15 år og bistår med kreative digitale løsninger til nasjonale såvel som multinasjonale kunder.

Stratema

stratemaStratema leverer strategiske rådgivningstjenester ved kjøp, salg og sammenslåing av virksomheter. Selskapet bistår sine oppdragsgivere fra innledende analyser og strategiske valg, gjennom forhandlinger til endelig løsning og transaksjon. Markeds- og bransjekunnskap benyttes i dets initiativ overfor aktører og kan utløse synergier og vekst ved sammenkobling av virksomheter. Deres fortrinn er erfaring, bransjekunnskap, kreativitet og gjennomføringsevne.

Hvem er vi?

advice management per jorgensen

Per Jørgensen

Seniorrådgiver

per.jorgensen (at) adviceconsult.no

+47 905 83 958

 

  • Linked-in
  •